Opskrifter

Koteletter med ærter og gulerødder

Tirsdag, 11. november 2008af Redaktion
Klassisk dansk ret med koteletter, kartofler og stuvede grøntsager - velbekomme!

(2 pers.)
20 min.

2 nakkekoteletter
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
25 g smør til stegning
400 g ærte- og gulerodsblanding (frost)
4 dl grønsagsbouillon
20 g smør
3 spsk. mel
3 stilke hakket persille
Salt og peber

Vend nakkekoteletterne i sammenpisket æg og derefter i rasp blandet med salt og peber. Brun dem ca. 1 min. på hver side ved middelhøj varme. Steg koteletterne ved svag varme, 6-7 min. på hver side, til de er gennemstegte. Kog bouillonen op med ærter og gulerødder. Rør smør og mel til en smørbolle og rør den i grønsagerne, så den jævner vandet. Lad stuvningen koge i 5 min. under omrøring, og tilsæt persillen. Smag til med salt og peber og server med kogte kartofler.

Opskrift: Kristina Miechels

Prøv også...
Koteletter med varme butterbeans
Oksegryde med gulerødder