200 g sukker
2 æg
125 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt nellike
1 spsk. citronsaft
150 g fintrevet, rå rødbede
1½ dl olie
40 g sukker
200 g blødt smør
400 g flormelis
1 vaniljestang
½ dl mælk
14 pebermyntedråber
Flormelis
Pisk sukker og æg skummende. Tilsæt mel, bagepulver, kanel, nellike, citronsaft, rødbede og olie og rør dejen sammen. Hæld dejen i bagepapirbeklædt form på 25 x 35 cm og bag den ved 200° i 15 min. Drys sukker på et stykke bagepapir, vend kagen ud herpå og lad den afkøle under et fugtigt, opvredet klæde. Pisk smør, flormelis, kornene fra vaniljestangen, mælk og pebermynte sammen til en glat creme. Smør cremen på kagen, rul den sammen og drys med flormelis.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere retter her...
Marcipanroulade med hindbærtrøffel
Hjemmelavet æblemos
Hvid julekage