Opskrifter
Stegte og krydrede og nye kartofler
Torsdag, 13. juni 2013af Redaktion
Skønne nye kartofler med skvalderkål
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/juni/uge-23/mad/23-nye-kartofler-stegte-og-krydrede-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til stegte og krydrede nye kartofler
(4 pers.)
750 g nye kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
½ dl hakket persille
1 tsk. sennepsfrø
1 håndfuld skvalderkål el. romainesalat
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i saltet vand i 8 min. Skær dem i halve. Kom dem i et ovnfast fad med olie, hvidløg, hakket persille, sennepsfrø, salt og peber. Sæt dem i ovnen i 20 min. ved 200º. Vend grofthakket skvalderkål i lige inden servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Nye kartofler i sommersalat
Nye kartofler a la syden
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Prøv en masse lækker mad fra andre lande - lad dig inspirere i galleriet herunder
Mad fra andre lande