Rødfisk med krydret overflade
Ingredienser til rødfisk med krydret overflade
(4 pers.)
4 rødfisk
4 usprøjtede citroner
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
4 fed hvidløg
1 bdt. bredbladet persille
½ tsk. tørrede chiliflager
½ tsk. røget paprika
1 tsk. karry
1 dl olivenolie
Salt og peber
Persille
Tilbehør
Ris og salat
Fremgangsmåde til rødfisk med krydret overflade
Skrab fiskene fri for skæl, rens dem og udben dem evt. Pres saften af 1 citron. Pil og hak hvidløgene fint. Skyl og hak persillen groft. Bland citronsaften med koriander, spidkommen, hvidløg, persille, chili, paprika og karry. Rør olien i og ryst dressingen grundigt sammen. Skær to citroner i tynde skiver og læg dem ind i fiskene. Drys ydersiden af fiskene med salt og peber. Fordel marinaden på begge sider af fiskene og læg dem på en rist over en bradepande. Grillsteg fiskene ved 275º ca. 6-8 min. på hver side. Skær den sidste citron i skiver og grill dem. Servér fisken med et drys persille, kogte ris og salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Saltbagt ørred med grønt og gult
Fiskeburger
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)