Opskrifter

DDV-opskrift: Marineret kotelet med kålsalat

Mandag, 10. august 2009af Redaktion
Lækker kålsalat til koteletten - opskrift fra De Danske Vægtkonsulenter

170 g svinekotelet uden fedtkant

Marinade
30 g tomatpuré
1 tsk. engelsk sauce
2 tsk. sojasauce
2 spsk. eddike
1 knsp. cayennepeber
Lidt citronsaft
Evt. lidt flydende sødemiddel


100 g spidskål
100 g peberfrugter
30 g cashewnødder
1 bdt. koriander (el. persille)
10 g olie
Salt
Peber
Citronsaft


Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom koteletten i en plasticpose med marinaden og vend godt rundt.
Lad den marinere i køleskab i et par timer, inden den steges på en grillpande. Snit kålen meget fint og striml peberfrugterne så fint som muligt.
Bland salaten sammen med nødderne, hakket koriander, olie og lidt citronsaft.
Krydr med salt og peber, og server koteletten sammen med salaten.

Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Se også...
Sesamlaks med citrussalat
Toastbrød med sennepstun og Jordbærsoftice


Bliv medlem af Familie Journals vægttabsklub