Marcipanbrød med Baileys og pistacie
Ingredienser til marcipanbrød med Baileys og pistacie
400 g rå marcipan 1½ dl piskefløde
100 g mørk chokolade
1 dl Baileys
200 g pistaciemasse
200 g mørk chokolade til overtræk
Pynt
Pistacienødder og guldstøv
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Kog chokolade, Baileys og fløde til kogepunktet, lad det blive tæt og tag det af varmen. Stil det køligt. Når det kan røres til en glat blank masse, er det klar. Rul marcipanen ud i et felt på ca 15 x 30 cm. Smør pistaciemassen på og smør cremen ovenpå. Rul sammen som en roulade. Skær rullen i to og dyp dem i chokolade og pynt med pistacienødder.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...