![](https://imgix.familiejournal.dk/media/4e3fe2d6ff574f4eae6df850f2421435.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers.)
1 kg lammekød af kølle el. ryg uden ben
Marinade
1 dl olivenolie
1½ spsk. citronsaft
4 kviste oregano
1 fed hakket hvidløg
Salt og peber
1 kg modne tomater
1-2 rødløg i tynde både el. ringe
100 g store, sorte oliven
Evt. 100 g feta til at smuldre
Citronsaft, olivenolie, salt og peber
Skær kødet i 1½ x 1½ cm tern. Rør marinaden sammen, vend kødstykkerne heri og lad det marinere i 4 timer koldt. Sæt dem på spid og steg dem over grill ca. 12 min. Vendes jævnligt.
Skær tomater i skiver og læg i lag med løg og lidt feta. Kom oliven over og pisk en dressing af mest olie, lidt citron, salt og peber og hæld over.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Keftedes med lam og citron
Lammeskank med granatæblekerner
Græske specialiteter