Opskrifter
Gode suppebrød
Lørdag, 24. november 2012af Redaktion
Fyldige brød, der passer godt til de fleste supper, men som også sagtens kan spises alene
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/jul/1-julemad/2012/11/48-gode-suppebroed-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til gode suppebrød
150 g bacontern 15 g gær
2½ dl vand
75 g revet goudaost
1 spsk. hakket rosmarin
1 tsk. salt
100 g durummel
400 g hvedemel
Sådan gør du
Rist baconternene sprøde og lad dem afkøle. Rør gæren ud i vandet og tilsæt ost, rosmarin, salt, bacon og durummel. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen sammen og stil den til hævning i 45 min. Form dejen til 9 ovale boller og lad dem efterhæve på en bageplade i 20 min. Klip to snit i toppen af hver bolle og bag dem ved 200° i 20 min.
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også: Vintersuppe med kylling
Masser af godt brød
Find opskrifter på groft brød, lyst brød og skønne boller - her er lidt for enhver smag
Masser af godt brød