Citron-ingefærkylling
Ingredienser til citron-ingefærkylling
( 3 pers.)
350 g kyllingefilét
1 citron
1 spsk. revet ingefær
Salt og peber
2 løg
3 stilke bladselleri
1 dl kyllingefond
150 g haricot verts
140 g majs
4 dl kogte, løse ris
150 g ærter
Rapsolie til stegning
Fremgangsmåde til citron-ingefærkylling
Skær kyllingen i mindre stykker. Skræl citronen og skær den i tern. Brun kyllingen på en varm pande i lidt olie og tilsæt revet ingefær, citron, salt og peber.
Skær løgene i både og bladsellerien i skiver og brun dem på en anden pande. Bland løg og bladselleri med kyllingen og tilsæt fond, haricot verts og majs.
Sautér risene i lidt olie og vend dem i retten sammen med ærterne.
Varm retten igennem og servér.
Madopskrift: Kirsten Uldall
Find flere opskrifter her...
Kyllingepie
Kylling i gryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)