Grillstegt forel med porrecreme

Søndag, 11. juli 2010
af Redaktion
Denne opskrift er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1. pers)

125 g små kartofler
200 g porrer
50 g tomat
1 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
20 g friskost naturel 11%
1 forel, ca. 200 g
1 spsk. hakket persille
1 spsk. klippet dild
25 g rødløg
5 g smør
1 tsk. citronsaft
Salt og peber

TIP

  • Forellen kan spises kold på rugbrød. Pyntet med porrecreme bliver det et sundt, godt og flot frokostmåltid.

Sådan gør du
Kog kartoflerne med skræl og pil dem. Rens porren og skær den i tynde skiver. Vask tomaten og skær den i tern. Svits porre og tomat i olie på en varm pande. Lad blandingen småstege i ca. 5-8 min. Rør friskosten i og smag til med salt og peber.
Skær hoved og hale af den rensede forel. Åbn forellen og fyld den med persille, dild, løg og smørklat. Krydr med citronsaft, salt og peber. Luk forellen og grill den på grillen i ca. 5-10 min. på hver side. Forellen skal være gennemstegt, før den spises. Server forellen med kogte, pillede kartofler og porrecreme.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Oksebøf i folie
Sandwichpandekage
Lasagne