Ingredienser til skumfiduser
6 bl. husblas 150 g kokos
2½ dl vand
360 g sukker
45 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
2 spsk. farvet perlesukker, f.eks. farvet glimmer fra Dr. Oetker
Sådan gør du
Læg husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 min. og fordel 1/3 af kokossen i bunden af en form på ca. 20 x 30 cm. Smelt husblassen i halvdelen af vandet og rør resten af vandet i. Tilsæt sukker, flormelis og æggehvide og pisk i 20-30 min., til massen er fast, blank og skummende. Hæld blandingen i formen, glat den ud og stil den på køl i 1 time, til den har sat sig. Bland resten af kokossen med perlesukker. Skær med en kniv rundt i kanten af formen for at løsne skummet. Vend skummet ud på et stk. bagepapir og tilbage på et spækbræt. Skær skummet ud i mindre stykker og dyp dem i kokosblandingen.
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Hindbærtrøfler
Julesukker
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...