(4 pers.)
10 min. + 1 time
2 spsk. olivenolie
1 løg, hakket groft
2 fed knust hvidløg
1 gulerod finthakket
2 blegselleristilke, hakket fint
750 g hakket kalv og flæsk
1 ds. hakkede flåede tomater
1 lille ds. tomatpure
2½ dl kyllingesuppe
375 g tørret kvalitetspasta
2 spsk. hakket oregano
2 spsk. hakket basilikum
Parmesan til at rive
Steg først løget i olien, så lidt mere forsigtigt hvidløget og endelig gulerod og selleri til det er blødt, men ikke brunet for meget. Tilsæt hakket kød, salt og peber og brun det og hæld så tomater, pure og suppe i. Skru ned for varmen og læg låg på. Lad det simre i 40 min. Kog så pastaen efter anvisning på pakken, og vend den med kødsovsen, der lige får lov at koge et par minutter lystigt med hakkede krydderurter.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...