Bålbagte kartofler med dressing og salsa
(6 pers.)
1½ kg små kartofler
2 tsk. røget paprika
Storflaget salt, f.eks. Maldon
Alufolie
Dressing
3 dl cremefraiche 18%
2 finthakkede fed hvidløg
1 bundt hakket persille
Salt og peber
Salsa
1 tsk. chilipasta (eller lidt knuste chilifrø)
250 g cherrytomater i både
250 g grillede, milde, røde peberfrugter (kan købes færdige)
Bredbladet persille
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
Vask kartoflerne og gnid dem med paprika og salt. Pak dem i små pakker med 3-4 stykker i hver. Læg dem i bålet eller i ovnen og lad dem stege 1 time, i ovnen ved 220°. Rør dressingen sammen og bland ingredienserne til salsaen. Server det hele på en bakke og dyp kartoflerne i dressing og salsa.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kyllinge-pølse gryder
Varm ingefær-æble-
drik
Bålbagt bananasplit
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)