Bund
200 g fuldkorns Digestivekiks
50 g blødt smør
Fyld
1 dåse kondenseret mælk, (397 g)
5 æggeblommer
Revet skal og saft af 3 limefrugter, 1½ dl saft
3 æggehvider
Flormelis
Knus kiksene i plastpose med kødhammer eller kagerulle og rør dem med smør, eller miks det i foodprocessor. Pres det ned i en smurt springform, så det går lidt op ad siderne. Sæt den i køleskab, mens fyldet laves. Pisk æggeblommerne cremede og tilsæt kondenseret mælk, limeskal og limesaft. Pisk hviderne stive og vend dem i. Hæld blandingen i formen og bag pien på midterrillen ved 175° 25-30 min., til fyldet er stivnet. Lad pien køle på bagerist og tag den ud af formen. Sæt den i køleskab eller frys den ned. Sigt flormelis over.
Pien serveres ofte med friske bær.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Flere lækre kager...
Jordbær-rabarbertærte
Æblekage med marcipan og kokos
Nemme blåbærkager