Opskrifter
Kyllingeselleri og grønne bønner
Mandag, 1. september 2008af X
20 min.(2 pers.)1 spsk. olie2 kyllingefileter1 spsk. balsamicoeddike1 spsk. soja ½ tsk. sambal oelek eller tilsvarende1 tsk. sukker1 løg i skiver200 g
20 min.
(2 pers.)
1 spsk. olie
2 kyllingefileter
1 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. soja
½ tsk. sambal oelek eller tilsvarende
1 tsk. sukker
1 løg i skiver
200 g grønne bønner
4 selleristilke
25 g mandler eller jordnødder
Tilbehør: kogt ris
Gør alle ingredienserne klar. Steg kyllingen i strimler i olien. Tilsæt balsamico, soja, krydderier og sukker og tag det hele op. Lynsteg så løg, bønner og selleri alt i mundrette bidder. Vend kødet i og tilsæt nødder. Server med ris.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen