Banansnegle med kanel
Ingredienser til banansnegle med kanel
(18 stk.)
15 g gær
1 dl vand
4 modne bananer
½ tsk. salt
100 g grahamsmel
350 g mel
Remonce
125 g smør
125 g brun farin
1 spsk. kanel
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet, mos bananerne og vend dem i. Rør salt og grahamsmel i, ælt hvedemelet i lidt ad gangen og stil dejen på køl i 6-8 timer. Rør smør, farin og kanel til en glat remonce, rul dejen ud i 1 cm's tykkelse og smør remoncen på. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 cm tykke skiver. Læg sneglene i små muffinsforme, pensl dem med æg og bag dem ved 180° i 20 min.
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Juleboller
Citronknuder
I gang med julekonfekten