Opskrifter

Chokoladekage med marshmallows-top

Fredag, 16. maj 2014af All Over Press
Skønne chokoladekager med chokolade-marshmallows-glasur!

Opskrift på chokoladekage med marshmallows-top

(Ca. 30 stk)

3 æg
250 g sukker
225 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
50 g kakao
2 tsk. vaniljesukker
150 g meget blødt smør
Glasur:
2 dl piskefløde
300 g mørk chokolade

Drys
1-1½ dl mini marshmallows

Fremgangsmåde til chokoladekage med marshmallows-top

Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland hvedemel med de øvrige tørre ingredienser. Sigt melblandingen i æggene skiftevis med det bløde smør og rør, til dejen er jævn og glat. Fordel dejen i en beklædt bradepande på 25 x 35 cm og bag den midt i ovnen ved 225º i ca 10-12 min. Tjek med en kødnål, om den er gennembagt.

Glasur: Kog piskefløden op, bræk chokoladen i stykker og kom den i den varme fløde og rør, til chokoladen er smeltet. Lad glasuren stivne let, inden den fordeles over kagen, og drys med marshmallows.

Tip: Drys mandel­flager eller kokos over kagen, hvis du ikke er så begejstret for marshmallows.