Chokoladekage med marshmallows-top
Opskrift på chokoladekage med marshmallows-top
(Ca. 30 stk)
3 æg
250 g sukker
225 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
50 g kakao
2 tsk. vaniljesukker
150 g meget blødt smør
Glasur:
2 dl piskefløde
300 g mørk chokolade
Drys
1-1½ dl mini marshmallows
Fremgangsmåde til chokoladekage med marshmallows-top
Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland hvedemel med de øvrige tørre ingredienser. Sigt melblandingen i æggene skiftevis med det bløde smør og rør, til dejen er jævn og glat. Fordel dejen i en beklædt bradepande på 25 x 35 cm og bag den midt i ovnen ved 225º i ca 10-12 min. Tjek med en kødnål, om den er gennembagt.
Glasur: Kog piskefløden op, bræk chokoladen i stykker og kom den i den varme fløde og rør, til chokoladen er smeltet. Lad glasuren stivne let, inden den fordeles over kagen, og drys med marshmallows.
Tip: Drys mandelflager eller kokos over kagen, hvis du ikke er så begejstret for marshmallows.