Chokoladekiks uden sukker
Ingredienser til chokoladekiks uden sukker:
85 g blødt smør
70 g Sukrin Melis
1 æg
175 g mel
1 tsk. vaniljepulver
50 g mørk chokolade
85 g blødt smør
1 spsk. Fibersirup
Prøv også: Chokoladekiks med jordbærfyld
Fremgangsmåde:
Rør smør og Sukrin Melis sammen og pisk ægget i.
Rør mel, bagepulver og vaniljepulver i, saml dejen og stil den på køl i 60 min.
Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse og udstik den i cirkler på 5 cm med en udstikker eller et glas.
Læg cirklerne på en plade med bagepapir, bag dem ved 175° i 12 min. og lad dem afkøle helt.
Smelt chokoladen og rør den med smør og Fibersirup til ensartet fyld.
Læg kiksene sammen to og to med chokoladefyldet og servér.
Se også: Nøddemedaljer med æblekompot