Opskrifter

Chokoladekiks uden sukker

Lørdag, 24. november 2018Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Har du nogensinde prøvet selv at bage chokoladekiks? Det er måske et forsøg værd, for disse er helt uden sukker og derfor oplagte at servere for børnene, der har det med at spise chokoladekiks i stribevis.

Ingredienser til chokoladekiks uden sukker:

85 g blødt smør
70 g Sukrin Melis
1 æg
175 g mel
1 tsk. vaniljepulver
50 g mørk chokolade
85 g blødt smør
1 spsk. Fibersirup

Prøv også: Chokoladekiks med jordbærfyld

Fremgangsmåde:

Rør smør og Sukrin Melis sammen og pisk ægget i.
Rør mel, bagepulver og vaniljepulver i, saml dejen og stil den på køl i 60 min.
Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse og udstik den i cirkler på 5 cm med en udstikker eller et glas.
Læg cirklerne på en plade med bagepapir, bag dem ved 175° i 12 min. og lad dem afkøle helt.
Smelt chokoladen og rør den med smør og Fibersirup til ensartet fyld.
Læg kiksene sammen to og to med chokoladefyldet og servér.

Se også: Nøddemedaljer med æblekompot