(20 stk.)
35 min. + afkøling
175 g flormelis
125 g mandler
3 æggehvider
75 g sukker
Aroma (f.eks. 1 tsk. limesaft, ½ tsk. pebermynteessens el. hindbæressens)
2-3 dråber frugtfarve
150 g blødt smør
75 g flormelis
Aroma (f.eks. 1 tsk. limesaft, ½ tsk. pebermynteessens el. hindbæressens)
2-3 dråber frugtfarve
Blend flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen, til sukkeret er opløst, og pisk aroma og frugtfarve i. Vend mandelblandingen i hviderne og fyld blandingen i en sprøjtepose. Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir i 3 cm store cirkler og lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min. Bag kagerne ved 160° i 15 min. og lad dem afkøle. Pisk smørret luftigt og rør flormelis, aroma og farve i til en ensartet creme. Saml kagerne to og to med creme imellem og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Chokoladefondue med frugt og makroner
Æbletrifli med syltede bær
Profiteroles med chokoladesauce
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)