Fyldte dessert-pandekager
Opskrift på fyldte dessert-pandekager
(8 stk.)
2 æg
2 spsk. sukker
1 dl iskoldt vand
65 g mel
2 dl kold mælk
3 spsk. smeltet smør
Lidt smør til bagning
Fyld
2 æbler
10 g smør
3 spsk. orangemarmelade
Drys
Sukker
Hakkede mandler
Tilbehør
Flødeskum eller is
Pisk æggene godt med sukker og det iskolde vand. Tilsæt melet og rør blandingen så jævn som muligt. Pisk lidt efter lidt den kolde mælk i og til sidst det afkølede smør. Bag 8 pandekager.
Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Varm æbler, smør og orangemarmelade i en gryde ca. 5 min. ved svag varme under låg, til æblerne er bløde. Læg en klat fyld på hver pandekage og fold dem sammen.
Drys sukker og mandler på og gratinér i ovnen ved 225° 4-5 min.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også disse skønne pandekager med kakao!
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Pærer i mynteskum
Verdens bedste vafler
Æbler i papillotte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)