Hasselnødde-kaffekage
Ingredienser til hasselnødde-kaffekage:
(Ca. 24 stk.)
200 g Digestive-kiks
200 g hasselnødder
400 g smør
340 g sukker
4 æg
200 g flødeost naturel
½ dl pulverkaffe
25 g flormelis
Nødder til pynt
Prøv også: Cappucinokager med glasur
Fremgangsmåde:
Hak kiks og hasselnødder i en køkkenmaskine eller blender og kør, til blandingen er knust.
Smelt smør og kom det i kikse-nøddeblandingen sammen med sukkeret.
Rør æggene i.
Hæld dejen i en beklædt bradepande på 35 x 25 cm og bag kagen ved 200º i ca. 25 min.
Pisk flødeost, pulverkaffe og flormelis sammen og smag evt. til, om der skal mere flormelis i.
Fordel ostecremen på kagen og drys med lidt hakkede nødder.
Se også: Nøddemedaljer med æblekompot