Kokos-bananis
Ingredienser til kokos-bananis
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. agavesirup
50 g creamed coconut
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
2 spsk. revet kokos
Fremgangsmåde
Blend yoghurt, sirup, creamed coconut og banan. Kom cremen i ispindeforme, sæt pinde i og frys dem i mindst 4 timer. Smelt chokoladen over vandbad, dyp isene i chokoladen og drys med revet kokos.
Creamed coconut: En lækker, cremet nød
Creamed coconut er sammenpresset kokosnøddekød og må endelig ikke forveksles med kokosmælk, for konsistensen er helt anderledes. Creamed coconut er et rent produkt fremstillet af frisk kokos, formalet og formet til en fast blok. Den faste konsistens giver en god, cremet karakter til f.eks. karryretter eller supper. Du kan også bruge creamed coconut til at fremstille kokosmælk; rør 100 g creamed coconut ud i 4 dl kogende vand og vupti, så har du 5 dl kokosmælk. Creamed coconut kan købes i velassorterede supermarkeder, i helsekostbutikker og hos etniske købmænd.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Nem pistacieis
Hybenis