Signes nemme pistacieis
(4 pers.)
180 g sukker
6 pasteuriserede æggeblommer
200 g pistaciemasse
5 dl piskefløde
6 pasteuriserede æggehvider
100 g mørk chokolade
Pisk sukker og æggeblommer luftige og rør pistaciemassen i. Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig, vend dem forsigtigt i pistaciemassen sammen med den hakkede chokolade. Kom iscremen i en egnet beholder og stil den i fryseren i mindst 4 timer.
Opskrift: Signe Johanne Bonde
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Vaniljeis peach melba
Hjemmelavet bolsjeis
Nougatis med orange
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)