Roulade med chokoladefyld
3 æg
125 g sukker
60 g 1 dl hvedemel
60 g 1 dl kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Fyld
Ca. 2 dl chokolade"smør" (Nutella el. tilsvarende)
Lav en bagepapirsform på 26 x 36cm med 2 cm høj kant hele vejen rundt. Sæt klips på i hjørnerne. Pisk æg og sukker skummende og luftigt med elmikser i 10 min. Bland alt det tørre sammen i en skål og sigt det over æggesnapsen. Fold det forsigtigt rundt, så luften bevares. Fordel det i formen og bag i en forvarmet ovn ved 200° i 8-10 min. midt i ovnen. Vendes ud på sukkerdrysset bagepapir og frigøres for det brugte bagepapir (brug bageplade som modstand) Smøres med Nutella og rulles sammen lun.
Pynt evt. med lidt smeltet mørk chokolade sprøjtet ud i tynde striber.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Chokoladetrøffelkage
Italienske mandelkager