Sørøverhatte
(24 stk.)
125 g hvedemel
2 spsk. kakao
75 g flormelis
100 g koldt smør
1 æggeblomme
1 tsk. koldt vand
125 g ren, rå marcipan
100 g hvid chokolade
Bland mel, kakao og flormelis sammen i en skål. Hak smørret ud i melblandingen, tilsæt æggeblomme og vand og saml dejen. Stil dejen koldt i 30 min. Rul dejen ud i en 3 mm tykkelse og stik 6 cm runde kager ud med en dejudstikker. Tril 2 cm store marcipankugler og læg en på hver kage. Saml med 3 fingre dejen om marcipankuglen og bag dem ved 200° midt i ovnen 8 min. Lad dem køle af og dekorer dem med smeltet hvid chokolade.
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv mere bagværk...
Muffins med chokolade
Radiokage
Kakaokys