Opskrifter

Sørøverhatte

Fredag, 29. januar 2010af Redaktion
En sjov udgave af de kendte napoleonshatte

(24 stk.)

125 g hvedemel
2 spsk. kakao
75 g flormelis
100 g koldt smør
1 æggeblomme
1 tsk. koldt vand
125 g ren, rå marcipan
100 g hvid chokolade


Bland mel, kakao og flormelis sammen i en skål. Hak smørret ud i melblandingen, tilsæt æggeblomme og vand og saml dejen. Stil dejen koldt i 30 min. Rul dejen ud i en 3 mm tykkelse og stik 6 cm runde kager ud med en dejudstikker. Tril 2 cm store marcipankugler og læg en på hver kage. Saml med 3 fingre dejen om marcipankuglen og bag dem ved 200° midt i ovnen 8 min. Lad dem køle af og dekorer dem med smeltet hvid chokolade.

Opskrift: Kristina Marckmann


Prøv mere bagværk...
Muffins med chokolade
Radiokage
Kakaokys