Susannes landevejskage
400 g sukker
4 æg
450 g hvedemel
4 tsk. vaniljesukker
3 spsk. kakao
4 tsk. bagepulver
3¾ dl minimælk
3 dl rapsolie
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Glasur
200 g blødt smør
1 dl kold kaffe
2½ spsk. kakao
75 g flormelis
3 tsk. vaniljesukker
100 g kokosmel
Pynt
2 spsk. ristet kokos
Pisk sukker og æg luftigt og bland mel, vanilje, kakao og bagepulver. Rør melblandingen i skiftevis med mælk og olie. Kom dejen i en 35 x 40 cm bradepande, bag den ved 190° i 30 min. og lad den afkøle. Rør alle ingredienserne til glasuren sammen til en ensartet masse. Smør glasuren på kagen og drys med ristet kokos.
Bageopskrift: Susanne Butler Larsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Appelsin- og chokoladekage
Æblekage med nødder
Mandelkage med lime
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)