Tiramisu
(6 pers.)
Creme
4 æggeblommer
2½ spsk. flormelis
200 g mascarpone
2 æggehvider
Kager
12-14 savoiardi-kager (ladyfingers)
2 tsk. pulverkaffe
1 dl kogende vand
1 dl marsala el. sherry
Pynt
1 spsk. sigtet kakao
el. 2-3 spsk. revet chokolade
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Creme: Pisk æggeblommer og flormelis godt. Rør mascarpone i, så blandingen bliver ensartet. Pisk hviderne stive og vend dem i med let hånd. Bland kaffepulver, vand og marsala. Vend kagerne i blandingen og læg dem lagvis med cremen i en skål eller et fad. Begynd med kager og slut med mascarponecreme. Sæt fadet i køleskabet, gerne til næste dag.
Sigt lidt kakao over desserten lige inden serveringen og server den meget kold, evt. med lidt frisk frugt.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Kage med trøffel og vaniljecreme
Chokoparfait med daim