Æggesalat med karry og sild
(4-6 pers.)
3 hårdkogte æg
50 g småpasta
1 dåse benfri sild
3-4 spsk. mayonnaise,
skyr el. cremefraiche
2-3 spsk. snittet forårsløg
el. purløg
Ca. 1 tsk. karry
Salt og peber
Hak æggene fint. Kog pastaen efter anvisningen på posen, skyl den i sigte og køl den af. Hæld væden fra sildene og skær dem i små bidder. Bland tingene og tilsæt mayonnaise, så det lige hænger sammen. Rør purløg i og smag til med karry, salt og peber.
Server med rugbrødssnitter, evt. ristede
Tip: Pastaen, puntalette fra De Cecco, er på størrelse med ris og god som fyld i salater.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere gode ideer til strand eller skovturen her...
Græsk salat med skinkespid
Makrelrillette
Kyllingesandwich med aioli