Aspargesruller
20 grønne asparges
1 æggeblomme
1 spsk. cremefraiche
100 g frisk og blød gedeost (f.eks. Cabrette)
1 knsp.peber
1 pk. fillodej
1 spsk. smeltet smør
9 tynde skiver lufttørret skinke
Skyl aspargesene og bræk enderne af. Pisk æg, cremefraiche, gedeost og peber sammen til en glat creme. Skær fillodejen ud i 40 firkanter på 7 x 15 cm, pensl med smør og læg dem dobbelt. Smør cremen ud på fillodejen, læg en halv skive skinke og en asparges på hver. Rul dejen sammen om aspargesene og pensl med resten af smørret. Bag rullerne ved 200o i 10 min. og server dem kolde i madpakken eller varme som snacks.
Opskrift: Kristina Marckmann
Gode ideer til madpakken..
Sunde pakker med rejer
Tunhapser
Amerikansk sandwich
Lækre snacks...
Blinis med marineret torsk og tapenade
Tapastallerken