Opskrifter
Blød bærsymfoni
Søndag, 14. august 2011af Redaktion
Marmeladen her er naturligvis god på et stykke godt brød, men prøv også en skefuld rørt ud i en portion yoghurt naturel, eventuelt med lidt ekstra kaneldrys på toppen
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/94c0b690148f41ccb7f9fedf45db7f49.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
75 g ribs
125 g blåbær
175 g brombær
300 g sukker
1 stang kanel
1 lime
1 tsk. marmeladepulver
1 spsk. sukker
Rib ribsene og skyl alle bærrene godt. Kog bærrene op med sukker, kanel og saften fra limefrugten og lad det småkoge i 10 min. under låg.
Bland marmeladepulveret med sukker og rør det i bærrene. Lad marmeladen småkoge i yderligere et par min. og kom den på skoldede glas.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen
Find flere opskrifter her...
Godmorgenwrap
Jordbær-melonmarmelade
Yoghurt med bagte jordbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop