Blomkål med æg
(4 pers.)
1 blomkål
4 æg
Eddike
Salt og peber
2-3 spsk. smør
4 spsk. mayonnaise (evt. rørt med yoghurt)
1-2 spsk. kapers
1 bundt kørvel
Tilbehør
Groft brød
Del blomkålen i buketter. Skær det yderste fine af og hak det meget fint. Kog resten af blomkålen i let saltet vand og afkøl. Skyl og hak kørvlen. Vend den finthakkede kål med mayonnaise, kapers og halvdelen af kørvlen. Blend den kogte kål til en lind creme. Porchér æggene i let saltet vand med lidt eddike i 3 min.
Anret med puréen i bunden, kom kålmayonnaisen over og til sidst et drys kørvel.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter med kål her...
Savojkål med løg og
peperonchino
Hvidkål med lyssej
og sennepscreme
Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde
Broccolisalat med
strimlet stilk
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)