Bruschetta med kyllingelever
300 g kyllingelever
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 spsk. friskhakket timian
1 spsk. hakkede,
Semidried tomater
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. portvin
2 spsk. piskefløde
1 flute
1 fed hvidløg
Cornichoner
Semidried tomater
Skær kyllingeleveren i mindre stykker og hak løg og hvidløg. Rist lever, løg og hvidløg i olien ved jævn varme, til det begynder at tage farve. Blend leverblandingen med timian, tomater, salt, peber, portvin og fløde til ensartet konsistens. Skær flute i skiver, rist dem og gnid med hvidløg. Smør kyllingelevermoussen på brødene og server med cornichoner og semidried tomater.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Bruchetta med tunfisk
Honningbruchetta med ost
Tapastallerken