Opskrifter
Cremet rødbedesalat
Torsdag, 20. januar 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Kirsten Birk fra Brande. Se hendes opskrift på cremet rødbedesalat her
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/d5a5f20da19a4374a68555bdb3b52b2b.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til rødbedesalat
300 g kogte, kolde rødbeder
2½ dl piskefløde
2 spsk. citronsaft
1 spsk. fintrevet peberrod
2 spsk. kapers
1 lille håndfuld rosiner
Salt og peber
Fremgangsmåde til rødbedesalat
Skær rødbederne i små stave. Bland fløde og citronsaft og lad det stå, til det bliver cremet. Vend peberrod, kapers og rosiner i fløden og smag til med salt og peber. Vend rødbedestavene i og server din rødbedesalat.
Madopskrift: Kirsten Birk
Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Anissyltede rødbeder og gule beder
Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)