Opskrifter

Fisk i form

Mandag, 17. maj 2010af Redaktion
Let ret med fisk og asparges

(5-6 pers.)

400 g sej el. torsk
150 g laks
2 salatløg
1 tsk. salt
3 spsk. fløde
1 æggeblomme
2 spsk. kartoffelmel
1 tsk. revet citronskal
Revet muskat

Tilbehør
Letkogte grønne asparges
Kold sauce af cremefraiche smagt til med salt, peber og karse


Fjern evt. skind og små ben og skær fisken i højst 1 cm tern. Skær løgene i tynde skiver. Bland fisk, løg, salt, fløde, æggeblomme, kartoffelmel, citronskal og muskat. Hæld fiskeblandingen i en velsmurt, aflang form på ca. 1½ l eller form foret med bagepapir og tryk den godt sammen. Sæt den i ovnen på midterrillen ved 175° og bag den ca. 25 min. Lad fisken køle helt af og skær den i skiver med en skarp, fugtig kniv.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv flere lækre fiskeretter...
Makrelruller
Lakseruller med citroncreme
Salat med tun og rabarber


Se mange lækre retter til pinse her.