Frikadeller med smag og bid i
Lamme-frikadeller
(Ca. 12 stk.)
400 g hakket lammekød
1 hakket løg
1 æg
½ dl rasp
1 tsk. salt
Peber
½-1 dl mælk
25 g pinjekerner
1 tsk. tørret rosmarin
1 spsk. olivenolie
Rør alle ingredienserne grundigt sam-men. Form farsen til ca. 12 frikadeller og steg dem gyldenbrune på begge sider i olien på en pande.
Server evt. en Aalborg Export Akvavit til.
Frikadeller
(20 stk.)
2 forårsløg
1 chili
400 g hakket kalv og flæsk
1 tsk. salt
Peber
½ dl havregryn
1 æg
½ dl mælk
1 spsk. rapsolie
Hak forårsløgene fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak den fint. Rør kødet grundigt sammen med salt, peber, havregryn, æg, mælk, forårsløg og chili. Form 20, små frikadeller og steg dem i olien på en pande, til de er gyldenbrune.
Server evt. en Aalborg Taffel Akvavit til.
Tilbehør til begge slags frikadeller
Gulerødder, cherrytomater og brød
Madopskrift: Pernod Ricard Denmark
PRAKTISK PENSEL
Praktisk pensel i silikone til bagning og mad. Perfekt til brede overflader og supernem at rengøre! Penslen koster 39 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kartoffelmash med mandler
Ovnkartofler med citron og havens urter
Nøddefrikadeller med citron
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)