(4 pers.)
20 min.
150 g hvidt brød uden skorpe
800 g tomater
2 peberfrugter
2 agurker
2 fed hvidløg
½ l kuldslået vand
1 salatløg
½ dl hakket frisk basilikum
3 spsk. olivenolie
2 limefrugter
2 tsk. salt
½ tsk. peber
Læg brødet i en skål og dæk det med vand. Skær halvdelen af tomaterne, en peberfrugt og en agurk i mindre stykker. Blend stykkerne sammen med brød og hvidløg i en foodprocessor. Bland pureen med vand og stil den koldt. Skær resten af tomaterne, peberfrugt, agurk og løg i tern og bland dem med basilikum i en skål. Pisk olie, saften fra limefrugterne, salt og peber sammen og hæld det over grønsagsternene. Vend grønsagsternene i den iskolde suppe og server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere supper...
Svampesuppe
Kold grønærtesuppe
Cremet gulerodssuppe