Grillede squash med gremolata
(4 pers.)
2 mellemstore courgetter
2 spsk. olivenolie
Salt, peber
Gremolata
1 lille bdt. persille
1 fed hvidløg
Revet skal af 1 usprøjtet citron
Skær courgetter over på langs og så i kvarte.
Pensl med olivenolie og giv dem salt og peber. Grill dem på alle sider, til de har fået farve.
Gremolata: Hak persillen og bland den med hakket hvidløg og citronskal.
Spis courgetterne drysset med gremolata.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Vandmelon med skinke
Persillegratinerede muslinger
Avocadosnitter
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)