Grønsagspakker med pesto
(4 pers.)
2-3 milde løg
400 g courgetter
200 g broccoli
2-4 fed hvidløg
4 spsk. pesto
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
4 stykker bagepapir til indpakning
Skær løgene i smalle både, courgetterne i stave og del broccolien i små buketter. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Læg grønsagerne blandet på bagepapir. Kom 1 spsk. pesto, lidt olivenolie, salt og peber over og luk pakkerne godt. Sæt dem i ovnen ca. 20 min. ved 200°.
Tip
Pakkerne kan varieres med blomkål og grønne bønner. Spis dem som grøn ret med brød til eller tilbehør til alle former for kød og fjerkræ.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
PRØV OGSÅ
Wrap med bresaola
og
Sprøde ostepakker med skinke