Hybenmarmelade med lime og vanilje
Ingredienser til hybenmarmelade
600 g hyben
2 usprøjtede lime
1 vaniljestang
3 hele kardemommekapsler
300 g syltesukker
Rens hybenene og fjern kernerne. Riv skallen fra limefrugterne med et julienne-jern og kog hybenene op med limesaft og -skal. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og knus kardemommekapslerne. Kom kardemomme, vaniljekorn og -stang ned til hybenene og lad det småsimre i 10 min. Tilsæt sukkeret og kog marmeladen op. Kom din hybenmarmelade på skoldede glas og luk til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Syltede hyben
Hybensmør
Rabarbermarmelade med hyben
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)