Opskrifter

Irish cream - en whiskylikør

Søndag, 9. maj 2010af Redaktion
Denne whiskylikør er supernem at lave og smager rigtig godt

2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whiskey
1 tsk. vaniljeekstrakt
1 tsk. mandelekstrakt

Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i.
Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whiskey, vanilje- og mandelekstrakt.
Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl.
Ryst flasken, inden likøren serveres med isterninger.


TIP

  • Denne likør er supernem at lave selv og smager langt bedre end dem, man kan købe.
  • Likøren skal opbevares på køl, men her kan den fint holde sig i op til 2 måneder, hvis den får lov at stå så længe.

Opskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Kaffeshot
Mokka-magi
Iskaffe