Kartofler med urter og grov avocadodip
(Forret til 3-4 pers.)
300 g nye kartofler
2 spsk. purløg
1 bakke karse
2 spsk. rapsolie
Flagesalt
Avocadodip
2 bløde avocadoer
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
1 fed finthakket hvidløg
¼ tsk. tørret chili
2 spsk. fast yoghurt
Salt og peber
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand på ca. 12 min.
Avocadodip: Pil avocadoerne, skær kødet i små stykker og mos det med en gaffel sammen med citronskal og saft. Tilsæt hvidløg, chili og yoghurt og smag til med salt og peber.
Spis kartoflerne varme med dippen.
Tip: De små, nye kartofler er billigt og sundt pålæg med masser af purløg eller kinaløg, der ligner kraftige, flade purløg og har hvidløgssmag.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Årets første kartofler...
Kartoffelmash
med mandler
Kartofler med
laks i syrnet
fløde
Ovnkartofler
med citron og
haven urter
Køkkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)