Opskrifter
Kold rødbedesuppe med æble
Fredag, 25. februar 2011af Redaktion
Suppen kan laves en dag eller to i forvejen og tages med på termoflaske
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/aab956bc085a49a09483332fb29f1317.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
1 stilk bladselleri
1 æble
1 spsk. rapsolie
100 g rødbede
4 dl æblejuice
1 stang kanel
Saft og skal af citron
Skær bladselleri i skiver, og skær æblet i tern. Sautér æble og bladselleri i olien et par min., skræl rødbeden, og skær den i tern. Tilsæt juice, rødbede, kanel samt citronskal og saft, og lad det småsimre under låg i 30 min. Blend suppen med en stavblender, smag til og lad den køle af.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tomatsuppe
Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Kartoffelmos-souffé med rødbede og æble
Find masser af skønne supper her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)