Kyllingesalat af rester
(4 pers. til frokost, 6 pers. til forret)
Ca. 250 g stegt eller kogt kyllingekød uden skind og ben
4-5 stilke bladselleri
1 lille rødløg
1 rød peber
Dressing
1 dl mayonnaise
1 dl fast yoghurt
½ spsk. honningsennep
1 spsk. frisksnittet estragon
Salt og peber
Til anretning
Snittet purløg
Skær kyllingekødet i strimler eller tern. Hak bladselleri, rødløg og peberfrugt ret fint.
Rør mayonnaise, yoghurt og sennep sammen og smag til med estragon, salt og peber. Bland kyllingekød, grønsager og dressing i en skål og pynt med tomatbåde.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Hønsesalat med bacon
Kyllingehorn
Sprøde kyllinge- og spinatpakker
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)