Nødde-chokoladesmør
100 g hasselnødder
70 g nougat
2 spsk. ahornssirup
1 spsk. smør
½ tsk. vaniljesukker
1 knsp. muskatnød
Rist hasselnødderne i ovnen ved 200° i 7 min. Kom nøddekernerne i et rent og tørt viskestykke og gnid skallerne af kernerne. Mal kernerne til mel i en blender eller i en rengjort kaffemølle. Smelt nougat sammen med sirup og smør ved svag varme under omrøring. Bland de malede nødder med vanilje og muskatnød og rør det i nougatblandingen. Kom smørepålægget på glas og opbevar det på køl.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æblesirup
Lemoncurd
Nøddecrumble
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)