Opskrifter
Lemoncurd
Lørdag, 14. januar 2012af Redaktion
En superlækker, frisk og syrlig creme, der smager lige godt som fyld i en tærte som på scones og ristet brød
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/6703e0ca56bb4bd8b53eb1abca309bb7.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
4 citroner (ca. 2 dl saft)
3 æg
400 syltesukker
200 g smør
Pres saften ud af citronerne og hæld den i en tykbundet gryde. Rør æg og syltesukker i og varm langsomt op, mens der piskes, til det begynder at tykne. Pisk smørret i lidt efter lidt og tag gryden af varmen. Sigt lemoncurden, hæld den på skoldede glas og opbevar den i køleskab.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Nøddecrumble
French toast
Æblesmoothies
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop