Opskrifter
Påskesnaps med citron, lakrids og vanilje til påskefrokost
Torsdag, 1. marts 2012Opdateret 3. aprilaf Kristina Marckmann
Denne snaps smager super lækkert og egner sig perfekt til et påskefrokostbord! Vær dog gerne opmærksom på, at den skal trække i ca. 14 dage.

10 min
Påskesnaps
Skal af 2 citroner
1 vaniljestang
10 safrantråde
4 stilke citronmelisse
6 cm lakridsrod
1 spsk. akaciehonning
7½ dl smagsneutral snaps (f.eks. Brøndum, Blå Aalborg)
Fremgangsmåde
- Skær det yderste citronskal af citronen med en kartoffelskræller og skær den i fine strimler.
- Flæk vaniljestangen og kom den i et skoldet glas eller flaske sammen med citronskal, safran, citronmelisse, lakridsrod og honning.
- Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.

Forretter & Tilbehør
Rabarbersaft med skovsyre

Forretter & Tilbehør
Hjemmelavet blommesnaps med anis og vanilje