Opskrifter
Pæremarmelade med ingefær
Lørdag, 3. november 2012af Redaktion
Brug efterårets høst på en god og smagfuld marmelade
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/10/45-paeremarmelade-med-ingefaer-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
500 g pærer
½ dl vand
1 usprøjtet citron
2 tsk. friskrevet ingefær
1 vaniljestang
200 g rørsukker
Skræl pærerne, fjern kernehusene og skær dem i små stykker. Kog pærestykkerne op med vand, citronsaft og skal, ingefær og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 15 min. under låg. Tilsæt rørsukkeret og lad marmeladen koge i yderligere 10 min. Hæld marmeladen på rene, skoldede glas og luk til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Æble-ingefærdrik
Pære-mandeltærte
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Du kan finde masser af retter med æbler i galleriet...
Mad med æbler