(4 pers.)
20 min.
300 g spaghetti
2 grønne courgetter
1 spsk. olivenolie
250 g cherrytomater
200 g store, kogte rejer
Salt og peber
Tilbehør
Citron
Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Steg imens courgetter, skåret på den lange led og drysset med salt, på grillpande, til de tager farve. Vend det i den kogte pasta med halverede tomater. Læg rejerne på eftervarmen i grillpanden og vend dem så i pastaen også. Drys med salt og peber og giv citron til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pastasalat med kylling
Lun skaldyrsalat
Cajunrejer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)