Rejecocotter med pasta
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/6b61868dd85a43a39c85c7cb46631552.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers. - let anretning)
15 min. + 20 min. i ovnen
2 små pakker frisk pasta el. gnocchi
2 spsk. olivenolie
300 g småbladet spinat
400 g store, pillede rejer
2 dl cremefraiche 38%
Saften af ½ citron
1 fed hvidløg
Frisk salvie
75 g revet parmesan
Tilbehør
Grøn salat og flute
Kog pastaen efter anvisning på pakken - ca. 3 min. Dræn for vand og steg så skyllet spinat i lidt olie på en pande. Når det er klasket sammen, hældes vandet fra. Rør rejer, cremefraiche, citronsaft, hvidløg og salvie sammen og kom spinat og gnocchi i. Fyld i smurte, store ramekiner (ovnfaste portionsskåle) og drys med salt, peber og revet ost. Gratiner ved 190° i 20 min. Server med salat og flute.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Tarteletter med avocado og rejer
Lyssej med tomat og peberfrugter bagt i ovn
Hummersuppe
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop