Lyssej med tomat og peberfrugter bagt i ovn
(4 pers.)
20 min. + 20 min. i ovnen
4 stykker lyssej a ca. 150 g u. ben
1 skalotteløg i fine skiver
250 g daddel-tomater i halve
2 røde peber-frugter, udkernede og i store stykker el. små syltede fra glas
Lidt rosmarinblade
2 spsk. eddike
3 spsk. olivenolie
Overlag
50 g smør
50 g brødkrumme
1 usprøjtet citron
1 dl hakket persille
100 g revet ost
Tilbehør
Salat og flute
Læg fisken i et smurt, ovnfast fad. Giv løgene et meget kort opkog i vand og læg dem over. Fordel tomater, peberfrugter, rosmarin, eddike, olie, salt og peber over. Smelt smørret og bland med krumme, citronskal og -saft, persille og revet ost. Læg over og sæt i ovnen ved 190° i 20 min. Server med grøn salat og mere flute.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Skindstegt fisk med vintergrønt i wok
Fisk i folie med tomatsalat
Pandestegt fisk med fyldig salat
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)